Paskelbimo data: 2024-02-27

Modernūs apšvietimo sprendimai Jūsų automobiliui

LED apšvietimo technologijos ir gaminiai iš M-TECH.





M-TECH LED komplektai

M-TECH turi platų LED komplektų asortimentą, skirtą tradicinio apšvietimo konversijai į LED technologijos apšvietimą. Visos serijos buvo suprojektuotos tokiu būdu, kad būtų suderinami su žibintų reflektoriais ir apsaugotų nuo šviesos atspindėjimo nepageidaujamomis kryptimis. Jie skleidžia intensyvią, neutralią baltą spalvą, kurios srautas siekia iki 10 000lm. Juose sumontuoti stiprūs ir efektyvūs LED diodai, aktyvios arba pasyvios aušinimo sistemos – priklausomai nuo modelio bei turi kompaktiškus metalinius korpusus. Visi prekių ženklo LED komplektai pasižymi lengvu montavimu nereikalaujantis kišimosi į transporto priemonės elektros instaliaciją (Plug and Play).

M-TECH Light bars

M-TECH siūlo platų LED panelių (juostų) (lightbar), skirtų transporto priemonėms su 12V ir 24V įtampos elektros instaliacijomis. Pasižymi šiuolaikiška ir įvairiapuse išvaizda, kuri jas išskiria iš kitų rinkoje esančių produktų. Gamybos procese yra naudojami pirmaujančių gamintojų LED diodai, kartu su kitomis medžiagomis ir sertifikatais IP67 ir IP68 užtikrina patikimumą ir ilgą tarnavimo laiką. Šios lempos tai idealus sprendimas situacijose, kuriose yra reikalingas stiprus ir patikimas šviesos šaltinis. Panelės LED yra naudojamos įvairiuose rinkos segmentuose, pvz. statybinėje, žemės ūkio technikoje, visureigiuose arba specialiose transporto priemonėse (gaisrinėse, greitosios pagalbos, keturračiuose).


M-TECH Driving light

M-TECH asortimente turi plačią gamą LED technologijos šviesos šaltinių skirtų naudojimui viešuose keliuose. Jie yra skirti transporto priemonėms su 12/24V įtampa. Ši apgalvota ir plati gerai paruoštų produktų gama, sudaryta iš įvairių formų ir galios šviesos šaltinių, sudaro idealią alternatyvą standartiniams halogeniniams žibintams. Šie žibintai bus idealiu sprendimu situacijose, kuriose yra reikalingas sufokusuotas stiprus šviesos srautas. Visi modeliai driving light M-TECH asortimente turi homologaciją ECE R112, todėl be kliūčių gali būti naudojami viešuose Europos sąjungos keliuose.

Šios grupės produktų kategorijoje naudojami aukščiausios kokybės visame pasaulyje pirmaujančių gamintojų LED diodai. Be to, sertifikatai IP67 ir IP68 užtikrina ilgą tarnavimo laiką. papildomu privalumu yra kokybės ir kainos santykis. Ilgųjų šviesų žibintai M-TECH tai esminis produktas ne tik Heavy Duty segmentui.

TUOLOWHL103
M-TECH
Lighting TUOLOWHL103
Adapteris
30 dienų laikotarpyje, mažiausia speciali kaina buvo: