Paskelbimo data: 2023-05-29

Michelin Primacy 4 vasarinės padangos - ilgalaikis saugumas

„Michelin Primacy 4" - tai aukštos kokybės vasarinės padangos, kurios suteikia efektyvesnį stabdymą ant šlapios kelio dangos ir ilgalaikį saugumą. Jei esate lengvojo automobilio savininkas ir ieškote padangų, kurios užtikrintų vairavimo saugumą nepriklausomai nuo protektoriaus susidėvėjimo lygio, tai puikus pasirinkimas!



Pagrindinės „MICHELIN Primacy 4“ vasarinių padangų savybės

Šios padangos iš esmės pakeitė gerai žinomas „Michelin Primacy 3“ padangas ir ekonomiškas „Michelin FuelSaver+“ padangas visame pasaulyje. Jei esate lengvojo automobilio savininkas ir ieškote padangų, kurios užtikrintų vairavimo saugumą nepriklausomai nuo protektoriaus susidėvėjimo lygio, tuomet „MICHELIN Primacy 4“ padangos atitiks jūsų lūkesčius.

„Primacy 4“ padangų protektorius buvo tobulinamas siekiant optimalaus efektyvumo ir ilgaamžiškumo. Šis šiuolaikiškas protektorius, lyginant su ankstesniuoju modeliu „Primacy 3“, turi 22 proc. didesnę paviršiaus plotą, kuris efektyviau išstumia didesnį vandens kiekį iš padangų esant lietui. Net ir kai padangos jau susidėvėjusios, šis inovatyvus protektorius užtikrina didelį slydimui atsparų lygį važiuojant ant šlapios kelio dangos.



Šios padangos turi pažangų aukštos našumo gumos mišinį, kuris suteikia „Michelin Primacy 4“ išskirtinį stabdymo efektyvumą ant šlapios kelio dangos ne tik naujai padangai, bet ir atsiradus protektoriaus susidėvėjimui, neįtakojant jos ilgaamžiškumo.

Viena iš „Michelin Primacy 4“ naujovių yra padangos susidėvėjimo indikatorius, kuris padeda nustatyti tinkamą laiką ją pakeisti. Ši funkcija užtikrina didesnį vairavimo saugumą, nes lengva įvertinti, kada padangos tampa netinkamos naudoti ir reikia įsigyti naujų.

„Michelin Primacy 4“ vasarinės padangos sukurtos taip, kad ilgam užtikrintų saugumą

Tai yra naujausios kartos itin saugios „Michelin“ padangos.
Padangos užtikrina ilgalaikį saugumą ir puikų stabilų stabdymą ant šlapios kelio dangos.
Tai yra vienos pirmaujančių padangų pagal ilgaamžiškumą savo kategorijoje.
Taupiau naudojami degalai ir pasiekiama 20 proc. didesnė rida, palyginti su ankstesnės kartos padangomis.
Šios aukščiausios klasės vasarinės „Michelin“ padangos skirtos kasdien važinėti į darbą ar ilgoms šeimos kelionėms.

Puikios stabdymo ant šlapios kelios dangos savybės išlieka ilgą laiką


„Michelin EverGrip Technologies“ panaudoja pažangų aukštos kokybės gumos mišinį, kuris užtikrina puikų stabdymo ant šlapios kelio dangos efektyvumą. Saugumui skirtas optimizuotas skulptūriškas protektorius suteikia papildomą 22 proc. erdvės vandeniui pašalinti, net jei padangos jau yra susidėvėjusios.

Važiuokite su pasitikėjimu visą padangų eksploatacijos laiką ir būkite tikri, kad jūs ir jūsų keleiviai būsite saugūs net intensyviai lyjant.

Ilga protektoriaus eksploatavimo trukmė



Michelin Primacy 4“ yra specialiai sukurtos siekiant užtikrinti jų ilgalaikį naudojimą ir nepablogėjusias eksploatacines savybes. Konstrukcija „Max Touch“ maksimaliai padidina sąlytį su kelio paviršiumi, tolygiai paskirstydama greitėjimo, stabdymo ir posūkių jėgas. Mėgaukitės 20 proc. didesne rida, palyginti su „Michelin Primacy 3“ padangomis, ir naudodamiesi pažangiu „Michelin“ protektoriaus nusidėvėjimo indikatoriumi galėsite nustatyti, kada laikas pakeisti padangas.





>> Michelin lengvųjų automobilių padangos <<

>> Michelin motociklų ir motorolerių padangos <<

>> Michelin komercinio transporto padangos <<

>> Michelin pramonės ir agro padangos <<

>> Michelin sunkvežimių ir autobusų padangos <<