Paskelbimo data: 2023-07-07

Gervės Dragon Winch!

Jei sunkiai išvažiuojamos vietovės – jūsų darbo dalis ir turite būti pasirengęs važiuoti bet kokiais keliais, neleiskite, kad buksuojantys ratai taptų kliūtimi! Sunkiai išvažiuojamos vietos neturi tapti jūsų galvos skausmu. O gal vairuojate automobilvežį ir būtent jūs privalote padėti kitiems vairuotojams grįžti į kelią? Jei sugedęs automobilis negali užvažiuoti ant platformos savo jėgomis – prireiks rimtos gervės. Palengvinkite savo darbą jau dabar ir pasirinkite „Dragon Winch“!




Kaip pasirinkti tinkamą gervę?

Gervė – tai įrenginys, kuris padės jums važiuojant sunkiai įveikiamose kelio atkarpose, taip pat padės užtempti sugedusį automobilį ant priekabos.
Tinkamo produkto pasirinkimas priklauso nuo daugelio dalykų. Pirmiausia reikia atsižvelgti į tai, kokia transporto priemone važinėjate ir kuriems tikslams naudosite gervę. Jei turite priekabą arba esate bekelės gerbėjas ir klampios balos – nuolatinis jūsų kelionių elementas, geras sprendimas būtų „Maverick“ serijos gervė . Šis įrenginys lengvai ištrauks jūsų visureigį ant kieto, saugaus grunto. Tačiau jei vairuojate didesnį automobilvežį arba specialią transporto priemonę, galbūt jums prireiks tvirtesnės technikos. Šioje situacijoje puikiai pravers „Dragon Winch Truck“ serijos gervės. Norėdami pasirinkti tinkamiausią, atkreipkite dėmesį į keletą dalykų: tempimo galią, lyno rūšį bei ilgį, galią ir montavimo būdą.

Rekomenduojami produktai:









Garantija – iki gyvos galvos

Planuojate pirkti gervę ir norite, kad ji būtų naudinga ilgus metus? Nenorite turėti rūpesčių, kai įsigyta technika suges po garantinio termino ir teks pirkti naują? Aktyvinkite „Dragon Winch“ garantiją iki gyvos galvos!
Aukšta kokybė ir patvarumas – pagrindinės lenkų įmonės gaminamų gervių savybės. Standartinė garantija suteikiama 24 mėnesių laikotarpiui, tačiau galite nemokamai ją pratęsti visam naudojimo laikotarpiui! Jei per 10 dienų nuo pirkimo datos pranešite apie tai įmonei „Dragon Winch“ ir pateiksite svarbiausią informaciją – gausite garantiją iki gyvos galvos!

Kas tai yra „Dragon Winch Truck“ serijos gervės?

„Dragon Winch“ – pasauliniu mastu žinoma Lenkijos įmonė, tiekianti aukštos kokybės gerves keturračiams, visureigiams, automobilvežiams, komerciniam ir specialiajam transportui. Be individualių klientų, įmonė bendradarbiauja su kariuomene ir priešgaisrinėmis bei gelbėjimo tarnybomis, ir tai tik įrodo gaminių patvarumą net sunkiausiomis sąlygomis. Gerves „Dragon Winch“ itin vertina klientai iš beveik 50 šalių. Produktai išsiskiria lengvu montavimu, aukšta kokybe ir dideliu patikimumu.
„Dragon Winch Truck“ – tai gervių serija, skirta specialioms užduotims. Gaminiai buvo sukurti specialiosioms ir komercinėms transporto priemonėms, automobilvežiams. Stiprios ir patvarios gervės puikiai atlieka savo funkciją sunkiausiomis sąlygomis. Jos pasižymi aukšto lygio techniniais parametrais ir didele variklių galia, todėl jas naudoti yra gerokai lengviau.

„Dragon Winch Maverick“

„Dragon Winch“ gervių serija „Maverick“ – tai biudžetinių įrenginių serija, skirta visureigiams ir automobilvežiams. Tai populiariausi lenkų įmonės gaminiai – praktiškai patikrinti sprendimai mėgėjiškam važinėjimui bekele ir specialiosioms transporto priemonėms.

„Dragon Winch Highlander“

Gervių serija „Highlander“ – tai asortimentas, skirtas sunkaus važiavimo bekele mėgėjams, kurie labiausiai vertina veikimo greitį, patikimumą ir atsparumą. Papildomas sistemų sandarinimas, galingesni varikliai, sustiprintos greitesnės pavaros – tai pagrindinės „Highlander“ serijos savybės.

Hidraulinės gervės

Hidraulines gerves dažniausiai renkasi pramonės įmonės ir „sunkiasvoriai“ vartotojai, dirbantys su sunkvežimiais ir kranais, – būtent jiems yra skirtos patikimiausios ir atspariausios gervėse.
Maitinamos iš transporto priemonės hidraulinės sistemos neturi nereikalingų elementų ir elektrinių variklių, o naudoja hidraulinės sistemos galią. Gervės parduodamos kaip savarankiški įrenginiai (SOLO) arba su prijungimo prie transporto priemonės hidraulinės sistemos komplektu.

Plieninis ar sintetinis lynas?

Kiekviena gervė gali būti komplektuojama su dviejų rūšių lynais:
• plieniniu, veikiančiu su ritinine kreipiančiąja, kuri yra pigesnė, reikalauja daugiau atidumo susukant lyną, sunkesnė ir pavojingesnė lyno pažeidimo ar nutrūkimo atveju;
• sintetiniu – jis lengvesnis, paprasčiau suvyniojamas ant gervės būgno, saugesnis nutrūkimo atveju, bet jį reikia dažniau prižiūrėti (plauti ir valyti), be to, jis brangesnis. Sintetinis lynas sąveikauja su slydimo kreipiančiąja.

Kodėl verta rinktis „Dragon Winch“?

Lenkų gamintojas „Dragon Winch“ siūlo didelį įvairios paskirties įrenginių pasirinkimą. Įmonės gaminamos gervės išsiskiria aukšta kokybe, kurią vertina klientai daugelyje šalių. „Dragon Winch“ gaminiai demonstruoja puikias savybes tiek keliaujant neišvažiuojamais keliais ar bekele, kai visureigis įklimpsta purve, tiek atliekant itin specifines užduotis – dirbant su automobilvežiu arba specialiąja transporto priemone.
Nesukite galvos dėl gedimų – eksploatacinės bei atsarginės dalys visiems „Dragon Winch“ produktams yra lengvai pasiekiamos! Specializuotas gamintojo servisas padės jums greitai pašalinti bet kurį gedimą ir išspręsti net smulkiausią problemą.

>> Visas DRAGON WINCH asortimentas <<