Paskelbimo data: 2023-09-17

DANA prekių ženklas skaičiuoja 120 metų

Pasirinkus "Inter Cars", asortimente rasite "Dana" – pavaros perdavimo sistemų gigantas, kuris per savo 120 metų istoriją pasirūpino žemės ūkio ir statybinės technikos segmentų produktų tiekimu.




"Dana" Išradimas, Kuris Pakeitė Visą Žaidimą


Vienas svarbiausių "Dana" prekių ženklo inovacijų buvo lankstūs pavaros perdavimo sistemos komponentai, kurie leido atsisakyti nepatikimų grandinių, pavaros diržų ir brangių krumpliaračių. Šie elementai, sukuriami "Dana", pirmą kartą buvo naudojami istorinėse "Ford T" ir "Willys" / "Jeep" automobiliuose Antrojo pasaulinio karo metu. Šiandien "Dana" yra pionierius pavaros komponentų gamyboje daugeliui automobilių pramonės sektorių, ypač žemės ūkio technikai.
Tai verta pabrėžti, kad "Dana" yra viena iš 52 įmonių, kurioms nuolat priklauso "Fortune 500" sąrašas nuo 1955 metų. Be to, ji gali didžiuotis ilgiausiu kotiruojamų vertybinių popierių biržoje Niujorke laikotarpiu.


"Inter Cars" yra oficialus "Dana" ženklui priklausančių produktų žemės ūkio technikai platintojas Lenkijoje.
Suprantame, kad gedimai žemės ūkio technikoje, ypač derliaus nuėmimo metu ir kintant oro sąlygoms, gali labai padidinti derliaus nuėmimo išlaidas. Todėl žemdirbiai negali sau leisti, kad traktoriai ar kitos technikos defektai sustabdytų darbą. Tik patikimi komponentai užtikrina, kad jūsų technika veiks patikimai nepaisant oro sąlygų.


"Dana" prekių ženklo asortimentas žemės ūkio technikai yra labai įvairus. Jis apima varančius tiltus, transmisijos komponentus, galinius tiltus, varančiuosius velenus, lankstus ir daugybę kitų dalių, skirtų žemės ūkio traktoriams, kombainams ir šienavimo technikai. Montuodami "Dana" komponentus, galite būti tikri, kad jūsų technika tarnaus ilgą laiką be gedimų, o pavaros perdavimo elementai susidėvės minimaliai. Pažvelkite į mūsų plačią asortimento įvairovę, kurią rasite "Inter Cars" tinkle.


"Dana" prekių ženklo produktai pasižymi aukščiausia kokybe, patvarumu ir parametrais, kurie neprastesni už originalias dalis. Beveik 120 metų patirtis ir nuolatinis įmonės augimas garantuoja, kad tai yra geriausios atsarginės dalys rinkoje.

>>DANA SPICER ASORTIMENTAS <<