Paskelbimo data: 2023-09-01

Aukščiausios kokybės padangos - saugumas, ilgaamžiškumas ir taupymas

Saugumas kelyje – neįkainojama, todėl itin svarbu pasirinkti tokias padangas, kurios užtikrintų aukščiausią saugumo lygį. Aukščiausios kokybės padangos ne tik garantuoja aukščiausią sukibimo koeficientą ir stabdymo kelią, bet ir užtikrina ilgesnį atstumą, mažesnes degalų sąnaudas ir mažesnes CO2 emisijas, o tai reiškia didesnį aplinkosauginį saugumą.



Padangos yra vienintelis automobilio elementas, turintis tiesioginį sąlytį su kelio danga. Jie atsakingi už transporto priemonės sukibimą, stabdymą ir stabilumą. Premium klasės padangoms būdingas trumpiausias stabdymo kelias ant sausos dangos, o tai itin svarbu situacijose, kai automobilį reikia staigiai sustabdyti. Savo ruožtu šlapiame kelyje jie pasiekia aukščiausią sukibimo lygį. Kitas svarbus veiksnys – aukščiausios kokybės padangų atsparumas akvaplanavimui, t.y. sukibimo su šlapia danga praradimui.


Dėl specialiai sukurto protektoriaus ir naujoviškų technologijų aukščiausios kokybės padangos efektyviai išleidžia vandenį iš po padanga, užtikrindamos geresnį sukibimą ir sumažindamos akvaplanavimo riziką. Neseniai Continental pristatyta PremiumContact 7 padanga pranoksta visus rodiklius net ir itin konkurencingame premium segmente. Dizaineriams pavyko padidinti ridos vertę 10%, lyginant su ankstesniu padangų modeliu.
Valdymas ant šlapios dangos pagerėjo 5%, stabdymas ant šlapios dangos net 7%, o akvaplanavimas - 2%. „PremiumContact 7“ pagal ES padangų etiketę dabar pasiekia sukibimo su šlapia danga reitingą „A“. 3 procentiniais punktais pagerėjo valdymas sausoje vietoje ir stabdymas. „Continental PremiumContact 7“, netrukus po debiuto rinkoje, pirmą kartą buvo palyginta su kitomis pirmaujančių gamintojų padangomis nepriklausomo testo, kurį organizavo TyreReviews.com portalas. Iš 13 išbandytų vasarinių padangų geriausios pasirodė Continental PremiumContact 7, pranokusios savo varžovus, įskaitant: kalbant apie stabdymą ant sausos ir šlapios dangos.


Kitas aspektas, kuris teikia pirmenybę aukščiausios kokybės padangoms, yra jų degalų efektyvumas ir ilgaamžiškumas. Jie pasižymi mažu pasipriešinimu riedėjimui, o tai reiškia mažesnes degalų sąnaudas. Naudodami novatoriškas technologijas ir medžiagas, gamintojai pasiekia vis geresnių rezultatų energijos vartojimo efektyvumo srityje. Be to, kiekvieno pristatyto naujo modelio tarnavimo laikas yra ilgesnis nei jo pirmtakas, o gamintojai siūlo specialias serijas, tokias kaip Continental UltraContact, skirtas ilgam ridai pasiekti. Nepaisant didesnės pirkimo kainos, investicijos į aukščiausios kokybės padangas atsiperka naudojimo metu – tiek dėl mažesnių degalų sąnaudų, tiek dėl ilgesnio tarnavimo laiko.


Apibendrinant galima pasakyti, kad aukščiausios kokybės padangos garantuoja aukščiausią saugos, degalų efektyvumo ir ilgaamžiškumo lygį. Įsigiję tokią investiciją, vairuotojai kelyje gali jaustis labiau pasitikintys, sutaupyti degalų sąnaudų ir mėgautis ilgalaikiu gaminių veikimu. Nors aukščiausios kokybės padangos iš pradžių gali būti brangesnės nei vidutinės klasės padangos, investicijos į jas laikui bėgant atsiperka. Degalų taupymas ir ilgesnis gaminio naudojimo laikas prisideda prie mažesnių automobilio eksploatavimo išlaidų.
Šaltinis: Continental

>> Visas Continental padangų asortimentas <<